Connect-R, replici dure la adresa Părintelui Calistrat, după ce a văzut videoclipul în care preotul lovește o femeie


Părintele Calistrat Chifan a fost surprins în timp ce lovea o femeie chiar în incinta Mănăstirii Vlădiceni, din Iași. Imaginile desprinse de realitate au ajuns și în fața artistului, care nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa părintelui. Cum a condamnat Connect-R gestul șocant al acestuia!


În urmă cu puțin timp, Connect-R a publicat pe contul său oficial de Facebook un videoclip în care vorbește despre momentul când preotul Calistrat Chifan a fost surprins în timp ce lovea puternic o femeie. Incidentul de-a dreptul șocant a avuit loc în curtea Mănăstirii Vlădiceni, din Iași, iar cântărețul a criticat dur atitudinea părintelui.

„Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta `vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite`. Din start vă spun, dacă era mama în locul femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?”, a reacționat artistul pe contul său de Facebook.

Connect-R, șocat că preotul Clistrat nu își regretă fapta

În cadrul unui interviu, părintele Calistrat Chifan a fost întrebat dacă regretă gestul pe care l-a făcut, iar răspunsul lui a fost de-a dreptul halucinant. Acesta a mărturisit că „bătaia este ruptă din Rai”, lucru pe care Connect-R nu l-a putut trece cu vederea.

Deși este de acord cu faptul că toți oamenii greșesc, artistul spune că cei care nu își regretă faptele săvârșite nu au dreptul să fie iertați, așa cum este și cazul părintelui Calistrat.

„Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: „Aveți vreun regret?”, iar Părintele a spus foarte lucid: „Nu, bătaia e ruptă din rai!”.

Aici este problema. Acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit. Aici este problema. Mai mult, Părintele a și mințit, spunând că i-a dat cu palma peste umăr.Nu, Părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut și noi, am luat și bătaie. Ați dat cu podul palmei pe la spate și sunteți o matahală de om.Dacă Părintele Calistrat își cerea scuze după și regreta, toată lumea îl iubea la fel cum îl iubeau înainte”, a mai dezvăluit Connect-R.

Sursă foto: Facebook

  • Connect-R, replici dure la adresa Părintelui Calistrat, după ce a văzut videoclipul în care preotul lovește o femeie

related posts

Modifică setările cookies