Nicole Scherzinger s-a logodit. Artista a spus "DA" într-un cadru romantic, pe plajă


Nicole Scherzinger și iubitul ei, Thom Evans, s-au logodit după o relație de trei ani. Fosta membră Pussycat dolls a spus "DA" într-un cadru romantic, pe plajă.


Nicole Scherzinger, în vârstă de 44 de ani, a anunțat vestea cea mare pe profilul ei de Instagram, unde o urmăresc 5.8 milioane de persoane.

"Am spus DA", a scris aceasta în dreptul fotografiilor realizate pe plajă, în care fostul jucător de rugby, Thom Evans stă în genunchi și o cere pe cântăreață în căsătorie cu un inel aflat într-o cutie albastră. Se pare că bărbatul plănuise un picnic romantic pentru a o cere în căsătorie pe Nicole Scherzinger, iar gestul acestuia a luat-o prin surprindere pe cântăreață, care a început să plângă de fericire.

Fericirea artistei a fost împărtășită și de fanii și prietenii acesteia, care au copleșit-o cu felicitări și mesaje pozitive în secțiunea de comentarii:

"Felicitări", a spus Naomi Campbell.

"Încetează! Știam că se va întâmplă asta", "Sunt atât de fericită pentru tine, felicitări", "În sfârșit. Am așteptat mult timp asta. Sunt atât de fericit pentru amândoi, Meritați să fiți împreună pentru totdeauna, sunteți o pereche perfectă, făcută în ceruri cu dragoste", au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Sursă foto: Getty, Instagram
 
Vezi și:

  • Nicole Scherzinger s-a logodit. Artista a spus DA într-un cadru romantic, pe plajă

related posts

Modifică setările cookies