Nicole Scherzinger va avea două nunți. Artista și Thom Evans se pregătesc să își unească destinele


După o cerere în căsătorie ca în povești, Nicole Scherzinger se pregătește să ajungă în fața altarului. Ea și logodnicul ei, Thom Evans, vor face pasul cel mare, dar nu s-au gândit, încă, la toate detaliile.


Nicole a dezvăluit că va avea două nunți, ceremonia urmând să aibă loc în Hawaii, iar petrecerea de nuntă, în Europa. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie, în timpul unei vacanțe în Portugalia, în vara acestui an.

Nicole și Thom urmează să locuiască, în majoritatea timpului, în Londra, dar nu vor sta acolo în permanență, deoarece meseriile pe care le au implică și un număr mare de călătorii: „Călătorim mult și îmi place asta”.

Artista a recunoscut că, momentan, nu s-a gândit prea mult la petrecerea de nuntă, deoarece a ales să se concentreze asupra unui proiect important pe care îl are în desfășurare. „Petrecerea va fi undeva, în Europa. În afară de asta, nu m-am gândit la nimic”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu acordat pentru Sunday Times Culture, relatează Daily Mail.

Cererea în căsătorie a venit după trei ani de relație. Aceasta a anunțat logodna printr-un simplu mesaj și două fotografii cu cererea în căsătorie, urmând ca, la scurt timp, să le mulțumească tuturor celor care au felicitat-o pentru pasul pe care urmează să îl facă.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru toate urările frumoase de ziua voastră de naștere și pentru mesajele amabile de la logodna noastră. Ce săptămână... încă în al nouălea cer”, a transmis aceasta, în mediul online.

În cadrul unui interviu acordat pentru The Sun, logodnicul lui Nicole a recunoscut că, la început, a ezitat în ceea ce privește o relație cu aceasta, deoarece a crezut că niciodată nu se va uita la el ca la un potențial iubit.

„Nici măcar nu m-am gândit să încerc cu Nicole, pentru că ar fi fost neprofesional, iar ea este atât de drăguță și uimitoare în toate modurile posibile. Mi-am zis că nu e de nasul meu”, a mărturisit acesta.

 

Sursa foto: Instagram I nicolescherzinger

  • Nicole Scherzinger va avea două nunți. Artista și Thom Evans se pregătesc să își unească destinele

related posts

Modifică setările cookies