Noi detalii despre botezul fiului Vlăduței Lupău. Ce a dezvăluit Olguța Berbec, nașa lui Iair


Pregătirile pentru botezul fiului Vlăduței Lupău sunt în toi. Va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, iar Olguța Berbec, una dintre cele trei nașe ale lui Iair, a oferit câteva detaliie despre evenimentul important din viața lor.


Data stabilită pentru botezul micuțului Iair este 27 septembrie, iar locația va fi în Cluj. La fel ca și în cazul nunții Vlăduței Lupău cu Adi Rus, botezul băiețelului lor va avea trei perechi de nași, printre care se numără și solista de muzică populară, Olguța Berbec.

Într-un interviu pentru jurnaliștii de la Fanatik.ro, aceasta a oferit mai multe detalii despre organizarea botezului, de la tematică, ținute, până la darurile pentru copil.

Toată lumea se așteaptă ca nașii să facă furori la botez, motiv pentru care Olguța Berbec se gândește cu atenție ce ținute va purta în ziua cea mare. Nu a decis în totalitate ce va purta, însă a dezvăluit că va avea mai mult decât o rochie, iar de ținuta soțului, Remus, se va ocupa tot aceasta.

„Cred că cel mai stresant este să-mi găsesc ținutele. Să le accesorizez, să ajung la probe. Cu Remus, soțul meu, este un pic mai simplu, dar și de el trebuie să mă preocup. Pentru mâine, rochiile… una dintre ele acum merg să o iau. Cealaltă deja e pregătită. Ca orice femeie mă gândesc că îmi mai trebuie un cercel, un pantof. Încă mă mai gândesc dacă schimb ceva. Îmi plac mult rochiile de ocazie”.

De asemenea, solista a lăsat o urmă de mister în ceea ce privește ținută de botez, adăugând că va fi o surpriză culoarea aleasă.

Intrebată despre tematica aleasă pentru botez, artista a răspuns scurt și la obiect: Nu au ales o tematică anume pentru botezul micuțului Iair. „Nu neapărat. Pe elegant, clasic”, adăugând că decizia a fost luată împreună.

De ajutor i-au fost și celalalte perechi de nași, Olguța recunoscând că sarcinile au fost împărțite între aceștia, inclusiv când a venit vorba de lumânări și trusoul pentru Iair.

"Da, m-am ocupat împreună cu cumetrele mele, celelalte două nașe. Ne-am sfătuit și credem că am luat ceva frumos pentru finuțul Iair".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:
 

  • Noi detalii despre botezul fiului Vlăduței Lupău. Ce a dezvăluit Olguța Berbec, nașa lui Iair

related posts

Modifică setările cookies