Nuntă de Cartea Recordurilor! Cine este mireasa care a avut 168 de domnișoare de onoare: „N-am putut să refuz pe nimeni!”


„Unii glumesc că nu au atât de mulți prieteni câte domnișoare de onoare am avut eu”, spune Tina Ackles, din Texas, care a intrat în Cartea Recordurilor cu această performanță nebunească. 


După 12 ani de relație, Tina s-a căsătorit în 2015 cu soțul ei, iar nunta a avut loc Safety Harbor Resort din Tampa Bay, statul american Florida. La petrecere au participat aproximativ 350 de persoane, dintre care 168 au fost doar domnișoare de onoare. 

Tina, care este membră a Asociației Americane a Femeilor de Afaceri (ABWA), a povestit că „de-a lungul anilor, mai multe dintre colegele mele de la ABWA au spus că vor să fie domnișoare de onoare când ne vom căsători și nu am putut să refuz pe nimeni”.

Domnișoarelor nu le-a fost deloc greu să aleagă ținutele pentru nuntă. Culorile asociației din care fac parte sunt roșu și negru, așa că au purtat rochii negre, pe care le-au accesorizat cu bijuterii de culoare roșie. Domnișoarele de onoare au avut vârste cuprinse între 18 și 80 de ani.

Fiecare a avut câte o garoafă albă, simbolul ABWA. De asemenea, buchetul miresei a a avut garoafe albe și roșii, iar mirele a purtat o garoafă albă la piept.

Printre cele 168 de domnișoare de onoare s-au numărat sora Tinei, două verișoare și nepoata ei. 

De asemenea, la nuntă au mai fost prezente circa 180 de persoane, inclusiv prietena Tinei, Valerie, care i-a fost domnișoară de onoare. 

Mai multe dintre domnișoarele de onoare au ajutat, de asemenea, la coordonarea evenimentului și i-au condus pe invitați la mese. 

Tina recunoaște că nu a plănuit inițial să „înroleze” atât de multe domnișoare de onoare, dar s-a gândit că ar fi benefic pentru ABWA. 

„Una dintre colegele mele de la ABWA din Carolina de Nord mi-a atras atenția asupra acestui record după ce am anunțat că mă căsătoresc", a spus ea, potrivit Guinness World Records

Fotografii: Guinness World Records/ capturi Youtube

  • Nuntă de Cartea Recordurilor! Cine este mireasa care a avut 168 de domnișoare de onoare: „N-am putut să refuz pe nimeni!”

related posts

Modifică setările cookies