La 77 de ani, Cher vrea să intre în Cartea Recordurilor pentru longevitate


După 60 de ani de carieră muzicală, Cher dezvăluie că încă mai are multe de oferit în acest domeniu. Artista de 77 de ani lansează primul ei album cu piese de Crăciun și susține că ar trebui să intre în Cartea Recordurilor pentru longevitate.


Viața mea pare să fie mai lungă decât a oricărei alte ființe umane. Simt că ar trebui să fiu în Cartea Recordurilor Guinness pentru asta”, a spus Cher într-un interviu acordat jurnaliștilor de la The Guardian.

Însă, Cher este deja în Cartea Recordurilor cu piesa Believe, lansată în 19 octombrie 1998, fiindcă la vremea respectivă a fost cea mai în vârstă artistă solo feminină care a ajuns în fruntea topului Billboard Hot 100. Acum, artista pregătește lansarea primului ei album cu melodii de Crăciun.

Cântăreața are impresia că trăiește de o veșnicie, însă se ține cât se poate de bine la 77 de ani. De anul trecut este într-o relație cu un bărbat mai tânăr, care a intrat neașteptat în viața ei. Cher strălucește la brațul lui Alexander Edwards, care este producător muzical. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Într-un interviu acordat revistei People, Cher a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbat. Amândoi erau la Paris Fashion Week, iar un prieten comun i-a dat lui numărul ei de telefon. 

A fost cu adevărat șocant, pentru că oamenii pur și simplu nu dau numărul meu. Le-am spus tuturor prietenelor mele: suntem prea bătrâne ca să mai ieșim cu bărbați mai tineri și nu mă voi îndrăgosti niciodată prin mesaje. Așa că am făcut ceea ce am spus că n-o să fac”, a dezvăluit Cher.

Acum, Cher și iubitul ei mai tânăr se sărută în public, fără menajamente, și nu sunt deranjați de aparatele de fotografiat.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

  • La 77 de ani, Cher vrea să intre în Cartea Recordurilor pentru longevitate

related posts

Modifică setările cookies