Cher, senzațională într-o salopetă din latex la 76 de ani. A defilat pentru Balenciaga la Săptămâna Modei de la Paris


La 76 de ani, Cher pare să fi găsit elixirul tinereții. Cântăreața de muzică pop a defilat la show-ul Balenciaga din timpul Săptămânei Modei de la Paris și a uimit într-o salopetă din latex.


Pentru Cher, timpul pare să stea în loc. Deși are 76 de ani, artista arată la fel că în tinerețe, iar aparițiile ei mondene demonstrează acest lucru. Invitată să defileze pentru casa de modă Balenciaga, în timpul Săptămânei Modei de la Paris, Cher a uimit cu silueta ei suplă, de puștoaică.

Îmbrăcată într-o salopetă din latex, cu motive futuriste, Cher a încheiat show-ul de modă, etalându-i picioarele lungi și tonifiate, precum și talia de viepse, uimindu-i pe cei prezenți. Cu o încredere de sine debordantă și zâmbetul până la urechi, artista le-a mulțumit spectatorilor, după care a terminat defilarea alături de Oliver Rousteing, însuși designer-ul casei de modă Balmain.

Cum se menține în forma Cher

Deși este înzestrată de Mama Natură cu un corp atletic, Cher se preocupă de silueta sa, motiv pentru care încorporează tot felul de antrenamente în rutina sa. La începutul acestui an, artista de muzică pop a dezvăluit pe Twitter că participă la clase de Zumba, Yoga, step și abdomene pentru a se menține în formă.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Cher, senzațională într-o salopetă din latex la 76 de ani. A defilat pentru Balenciaga la Săptămâna Modei de la Paris

related posts

Modifică setările cookies