Cher și iubitul cu 39 de ani mai tânăr, sărut pătimaș în public. Ipostazele în care au fost fotografiați


Cher și iubitul ei, Alexander Edwards, s-au purtat la doi adolescenți îndrăgostiți la prezentarea noii colecții Versace. Cei noi nu s-au ferit de paparazzii și și-au manifestat afecțiunea în public.

Tag-uri: #Cher #iubit

La 76 de ani, Cher iubește din nou! De câteva luni este într-o relație cu un bărbat de 37 de ani și se mândrește cu asta. La cea mai recentă apariție în public, la show-ul Versace, cântăreața și iubitul ei și-au făcut publică afecțiunea. Aceștia și-au ținut de mână și s-au sărutat pasional de față cu toată lumea, fără să fie jenați de ce ar putea spune lumea.

Cei doi sunt împreună din noiembrie. “Cher este perfect conștientă de ce crede lumea despre această relație, însă nu îi pasă absolut deloc. Se bucură de această atenție și spune că ea și iubitul ei au o legătură specială. O face să se simtă mai sexy ca niciodată!”, spune o sursă apropiată artistei.

Deși are 76 de ani, Cher este la fel de în formă ca întotdeauna! Vedeta și-a făcut apariția într-un catsuit albastru, pe care l-a combinat cu o jachetă cool de piele.

Adepta operațiilor estetice, pe care le-a recunoscut întotdeauna, Cher are un chip neted, cu extrem de puține riduri.

  • Cher și iubitul cu 39 de ani mai tânăr, sărut pătimaș în public. Ipostazele în care au fost fotografiați

related posts

Modifică setările cookies