Cher, surprinsă în compania unui bărbat mai tânăr decât ea cu 40 de ani


Celebra artistă pare mai îndrăgostită ca niciodată la 76 de ani. În urmă cu puțin timp, a fost surprinsă în compania unui bărbat cu mult mai tânăr decât ea, iar admiratorii s-au gândit instant că ar putea fi vorba despre o nouă relație. Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi


Legendara cântăreața a divorțat de două ori, însă nu a renunțat să mai spere la iubire adevărată. Paparazzii au surprins-o recent pe Cher în timp ce se ține de mână cu Alexander Edwards, un cunoscut producător de la Hollywood în vârstă de 36 de ani care a avut în trecut o relație cu Amber Rose. Cei doi se îndreptau spre un celebru restaurant din California, iar mai târziu li s-a alăturat și Tyga, prieten bun cu Alexander Edwards.

Cântăreața și noul ei partener și-au asortat până și ținutele, ambii fiind îmbrăcați elegant, în negru. Cher a optat pentru o pereche de pantaloni largi și un top cu decupaje în partea de sus, iar producătorul a purtat o cămașă neagră, din piele, și pantaloni de aceeași culoare.

Cher, o viață amoroasă ca în filme

Celebra artistă a divorțat de două ori și are doi copii din relații diferite, pe Chaz Bono, în vârstă de 53 de ani și pe Elijah Blue Allman, 46 de ani.

Primul ei soț s-a stins din viață în urma unui accident la ski, iar cel de-al doilea, cântărețul Gregg Allman, a decedat la 69 de ani.

Sursă foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies