Cher strălucește la brațul iubitului ei cu 40 de ani mai tânăr. Cum s-au afișat la Super Bowl


Nimic nu se sfârșește până nu spune ea că s-a sfârșit! În cazul lui Cher, vorbim de o poveste de dragoste ca-n basme. Legendara cântăreață, ajunsă la 76 de ani, s-a afișat la braț cu iubitul de 37 de ani, la o petrecere de lux, în Arizona.


Cher iubește ca la 36 de ani, iar pentru asta și-a ales un iubit mult mai tânăr decât ea: producătorul muzical și rapperul Alexander Edwards. Deși diferența de vârstă dintre ei este considerabilă – aproape 40 de ani – niciunul nu vede o problemă în asta.

Cher și iubitul tinerel au venit la braț la petrecerea organizată de Offset și Zedd (Anton Zaslavski), cu ocazia finalei Super Bowl, sâmbătă seară.

Amândoi au purtat ținute casual și s-au strâns în brațe ca doi îndrăgostiți. Mai mult, spun apropiații lor, s-au ținut de mână toată seara. Foto: Getty Images

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Cu o noapte înainte, Cher și Alexander Edwards au fost la petrecere dată de Drake cu ocazia evenimentului sportiv de peste Ocean, unde au fost din nou în centrul atenției

Cher și Alexander Edwards au fost surprinși împreună în toamna anului trecut și nu au putut nega faptul că au o relație. 

Cântăreața de 76 de ani are două divorțuri la activ, în timp ce partenerul ei a fost legat, în trecut, de fotomodelul Amber Rose.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Cher strălucește la brațul iubitului ei cu 40 de ani mai tânăr. Cum s-au afișat la Super Bowl

related posts

Modifică setările cookies