N-ai zice că are 77 de ani: Cher uimește la fiecare apariție! Cum au surprins-o papaparazzii


Cher continuă să uimească cu look-ul și energia ei la 77 de ani. Cântăreața este la fel de activă ca acum 30 de ani și are și un iubit cu mult mai tânăr decât ea.Tag-uri: #Cher

La 77 de ani, Cher are încă spectacole, participă la emisiuni tv, podcasturi, prezentări de modă și evenimente mondene. Și nici cu viața amoroasă nu sta rău. De câteva luni se iubește cu un bărbat cu 40 de ani mai tânăr decât ea, producătorul muzical Alexander Edwards.

Invitată de curând în emisiunea lui Graham Norton, Cher a impresionat cu forma ei fizică. Vedeta nu a ascuns niciodată că, de-a lungul timpului, a apelat la multiple operații estetice… și ar fi chiar culmea, în condițiile în care are pielea mai “întinsă” ca a unei adolescente.De curând, cântăreața a vorbit despre relația ei cu Edwards, în vârstă de 37 de ani. Aceasta a povestit că actualul ei iubit a încercat să o cucereasa trimițându-i mesaje sms. Deși spune că s-a lăsat greu, acum poartă pe deget inelul primit de la “tânăr”. Nu sunt logodiți, însă îl poartă pentru a-i arăta că ține la el.

“Pe hârtie, relația noastră e ridicolă, dar în viața reală ne înțelegem grozav. Este fabulos și eu nu fac bărbaților complimente pe care nu le merită. E bun, e deștept E foarte talentat și amuzant… și chiar chipeș”, a spus Cher despre iubitul ei.

  • N-ai zice că are 77 de ani: Cher uimește la fiecare apariție! Cum au surprins-o papaparazzii

related posts

Modifică setările cookies