Cher, mesaj tăios la adresa lui Vladimir Putin. Artista spune că liderul de la Kremlin trebuie "executat"


Cher se alătură vedetelor care susțin poporul ucrainean și blamează acțiunile lui Vladimir Putin. Artista a postat un mesaj tăios la adresa liderului de la Kremlin pe contul de Twitter.


După ce președintele american a spus într-o conferință de presă că “Vladimir Putin nu poate să rămână la putere”, Cher l-a numit “răul absolut” pe președintele Rusiei și a scris că acesta ar trebui executat pentru acțiunile sale din Ucraina. 

“Putin este răul absolut și aș merge mai departe decât Joe (n.red președintele Americii). Putin trebuie executat pentru că încearcă să distrugă Ucraina, pentru că o bombardează, pentru că îi lasă pe oameni să moară de foame, pentru că ucide bărbați, femei, copii și bebeluși nevinovați”, a scris Cher pe contul de Twitter. 

Artista de 75 de ani și-a pus și casa la dispoziție și s-a oferit să-i găzduiască pe cei care fug din calea războiului. 

Fanii artistei au distribuit mesajul postat și i-au lăsat nenumărate mesaje. Cher a continuat discuția și-n comentarii: “Oamenii cred că dacă îl lăsam pe Putin să distrugă Ucraina și milioane de oameni, se va opri? Trebuie să-i dăm arme lui Zelensky să apere democrația până nu va fi prea târziu”, a adăugat cântăreața. 

Fotografii: Getty Images

  • Cher, mesaj tăios la adresa lui Vladimir Putin. Artista spune că liderul de la Kremlin trebuie executat

related posts

Modifică setările cookies