O casă ornată pentru Halloween a stârnit controverse pe rețelele de socializare: „Sunați la 112”


Halloween-ul este una dintre cele mai cunoscute sărbători ale americanilor, însă de-a lungul anilor a fost preluată și de alte țări. Anul acesta, chiar înainte de 30 octombrie, o familie și-a ornat locuința în mare stil, însă oamenii panicați au sunat la 112.


Se spune că Halloween este timpul când spiritele rele și creaturile înfricoșătoare se trezesc din somnul lor adânc și bântuie lumea noastră. Dar în acest an, într-un mic cartier rezidențial dintr-un oraș american, o casă s-a transformat într-o adevărată atracție de groază, făcându-i pe oameni să sune la numărul de urgență 112, potrivit publicației The Sun.

Motivul pentru care oamenii au sunat la 112 este că întreaga casă a arătat ca și cum ar fi fost înghițită de flăcări. Proprietarii casei, adevărați entuziaști ai sărbătorii de Halloween, au luat decizia de a transforma complet aspectul casei lor pentru a sărbători sezonul într-un mod memorabil. Cu câteva săptămâni înainte de Halloween, au început munca asiduă de amenajare și decorare.

Ulterior, imaginile cu casa au fost postate pe TikTok, acolo unde oamenii au lăsat o mulțime de comentarii:

„Chiar pare că ia foc!” // „Sunați la 112!” // „E înfricoșător”, au fost câteva dintre comentarii. 

@34yfhml

My neighbor's Halloween decorations almost helped him put out the fire

♬ original sound - 34yfhml

Sursă foto: TikTok

  • O casă ornată pentru Halloween a stârnit controverse pe rețelele de socializare: „Sunați la 112”

related posts

Modifică setările cookies