Carmen de la Sălciua, mesaj dur pentru persoanele care s-au costumat de Halloween: „Ne plângem de copiii noștri”


Halloween, sărbătoare specifică poporului american, stârnește an de an reacții din partea românilor. Unii abia așteaptă să se deghizeze și să intre „în rând cu lumea”, iar alții susțin că această sărbătoare nu are ce căuta la noi. Printre cei care sunt total împotrivă se numără, se pare, și Carmen de la Sălciua! 


Din ce în ce mai mulți români aleg, în fiecare an, să își decoreze casele într-o manieră înfricoșătoare, să se deghizeze în tot felul de personaje și să petreacă în stil american. Sărbătoarea care a devenit foarte populară la noi stârnește, însă, și multe reacții negative. 

Multe persoane și-au exprimat nemulțumirea față de cei care spun „da” Halloween-ului, printre acestea numărându-se și Carmen de la Sălciua.

Vedeta a publicat un mesaj pe contul său de socializare în care a criticat comportamentul negativ al oamenilor în perioada sărbătorii de Halloween, susținând că cei mici ar putea să „o ia pe căi greșite” din această cauză.

„Eu nu înțeleg. Săptămâna morților înseamnă să aprinzi o lumânare și să spui o rugăciune pentru cei care au trecut în neființă, nicidecum să te deghizezi de-a dreptul înspăimântător, să ai un comportament satanist și să mai consideri că e și distractiv.  Și apoi ne plângem de copiii noștri că o iau pe căi greșite. Noi îi împingem pe căi greșite!”, a scris Carmen de la Sălciua.

Foto: Instagram

  • Carmen de la Sălciua, mesaj dur pentru persoanele care s-au costumat de Halloween: „Ne plângem de copiii noștri”

related posts

Modifică setările cookies