Carmen de la Sălciua iubește tranformările! Și-a schimbat look-ul și i-a surprins plăcut pe fani: „Lux de femeie!”


Toți cei care o urmăresc pe Carmen de la Sălciua au observat, probabil, că adoră să își schimbe look-ul. Vedeta nu se ferește să încerce noi transformări, așa că trece des pragul salonului de înfrumusețare. 


Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrece de la noi din țară, are o mulțime de fani, iar pe plan personal lucrurile nu au stat niciodată mai bine. Urmăritorii vedetei știu aproape tot ce face, asta pentru că este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde nu trece o zi fără să posteze.

Iubește transformările și a încercat, până acum, o sumedenie de coafuri, care mai de care mai interesante. După ce s-a tuns scurt, a apelat la extensii, iar acum a venit în fața fanilor cu un nou look. 

Admiratorii săi au înroșit imediat butonul de like și i-au lăsat zeci de comentarii:

„Wow ce bine îți stă”, „Ești superbă!”, „Ești o arta de femeie”, „Ești foarte frumoasă!”, „Ești perfectă din toate punctele de vedere!”, „Lux de femeie!”, „Te iubesc din suflet, om minunat!”, au fost doar câteva comentarii pe care le-a primit Carmen de la Sălciua la ultimele postări.

Sursă foto: Instagram

  • Carmen de la Sălciua iubește tranformările! Și-a schimbat look-ul și i-a surprins plăcut pe fani: „Lux de femeie!”

related posts

Modifică setările cookies