Carmen de la Sălciua, dezvăluiri neașteptate despre infidelitate! Artista a fost mai sinceră ca niciodată: „Îți bați joc”


Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Artista a primit, din partea unui urmăritor, o întrebare legată de infidelitate, iar răspunsul său a pus multă lume pe gânduri!


Sinceră, deschisă și foarte apropiată de fani, Carmen de la Sălciua nu refuză niciodată să răspundă chiar și la cele mai incomode întrebări. Împărtșește totul cu cei care o urmăresc, este mereu activă, iar aceste lucruri i-au adus multe câștiguri. Pe rețelele de socializare este urmărită în număr foarte mare și cum nu poate răspunde chiar la toate întrebările fanilor, vedeta le alege pe cele mai interesante.

De data aceasta, cântăreața a vorbit despre infidelitate în cuplu. Deși susține că este „urât” și „păcat” ca un partener să facă acest lucru, mărturisește că odată iertată, infidelitatea trebuie și uitată, lucru aproape imposibil din punctul său de vedere. 

„Infidelitatea dacă o ierți... trebuie să o și uiți! Ceea ce după mintea mea este imposibil! Poate mai sunt cazuri care uită și trec mai departe! Bravo lor dacă pot face asta... însă vei trăi precum un DETECTIV!(...) Încurajez oamenii care se căsătoresc, după ce au trăit ce au avut de trăit! E urât și păcat să îți bați joc de omul cu are te-ai căsătorit!”, a scris ea pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram

  • Carmen de la Sălciua, dezvăluiri neașteptate despre infidelitate! Artista a fost mai sinceră ca niciodată: „Îți bați joc”

related posts

Modifică setările cookies