O femeie s-a căsătorit cu ea însăși, iar motivul este incredibil! 10.000 de lire sterline a cheltuit pentru nuntă


Sătulă să mai aștepte „bărbatul perfect”, o femeie în vârstă de 42 de ani a ales să se căsătorească cu propria sa persoană, pe eveniment cheltuind nu mai puțin de 10.000 de lire sterline.

Tag-uri: #nunta #casatorie

Nunta perfectă nu exis...Sarah Wilkinson, în vârstă de 42 de ani, a luat o hotărâre care a făcut-o de-a dreptul celebră. Pur și simplu sătulă să mai aștepte „prințul pe cal alb”, femeia s-a căsătorit cu propria persoană. La marele eveniment au fost invitate 40 de persoane, iar la altar a fost condusă de un prieten, care își sărbătoare și el ziua de naștere.

Nunta inedită a avut loc pe data de 30 septembrie, iar detaliul care a atras cel mai tare atenția a fost tortul. Pe acesta, femeia de 42 de ani a ales să pună o figurină cu o mireasă care sărută o broască, asemenea cunoscutei povești.

În cadrul unui interviu pentru BBC Radio Suffolk, Sarah Wilkinson a dezvluit că ideea i-a venit în timpul pandemiei, atunci când și-a cumpărat și inelul de logodnă. 

„Toți invitații au petrecut și nu au încetat să-mi spună cât de frumoasă sunt. A fost o zi minunată pentru mine, am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost chiar o nuntă oficială, dar pot spune că măcar așa am avut ziua nunții mele”, a spus Sarah despre nunta sa pentru sursa citată, conform cancan.ro.

Nunta a ajuns-o, în total, 10.000 de lire sterline, bani pe care i-a economisit cu greu timp de 20 de ani. Chiar dacă este, în mod oficial, o femeie căsătorită, Sarah Wilkinson nu exclude ca pe viitoar să aibă, în adevăratul sens al cuvântului, un soț.

Foto: Facebook, Shutterstock

related posts

Modifică setările cookies