O femeie s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, mai tânăr decât ea cu 31 de ani! De ce a luat această decizie


Pe când avea doar 14 ani, Daniel Chizhevsky a fost adoptat de către muziciana Aisylu Chizhevskaya Mingalim, iar acum cei doi s-au căsătorit! Femeia a dezvăluit motivul incredibil pentru care a recurs la acest gest, asta după ce o comunitate întreagă a judecat-o aspru.

Tag-uri: #nunta #fiu adoptiv

Aisylu Chizhevskaya Mingalim, în vârstă de 53 de ani, i-a îngrozit pe specialiștii de la protecția copilului după ce s-a aflat că s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, Daniel, în vârstă de doar 22 de ani. Cu doar câteva săptămâni în urmă, cei doi au spus „Da” în cadrul unei ceremonii restrânse la un restaurant cunoscut din Republica Tatarstan, Rusia, iar din mamă și fiu au devenit, oficial, soț și soție.

Femeia, o cunoscută artistă și nepoată a unui cântăreț celebru, a stârnit o adevărată revoltă cu vestea că a făcut nuntă cu fiul său adoptiv. Comunitatea din care face parte a judecat-o aspru, motiv pentru care aceasta a decis să ofere și câteva explicații, arată digi24.ro, care citează o publicație din Rusia.

„Când au venit vremuri dificile (n.r. războiul din Ucraina), mi-a fost pur și simplu frică pentru Daniil. El a fost făcut pentru muzică, nu pentru război. Dar, în același timp, este la vârsta la care tinerii sunt luați la arme. Am început să mă gândesc cum să-l protejez. M-am consultat cu câțiva cunoscuți și mi-au sugerat această mișcare – să mă căsătoresc cu el.

Daniil este deja adult și împreună avem cinci copii adoptați și pe fiul meu biologic, deci șase copii minori. Astfel, Daniil devine tatăl mai multor copii și rămâne acasă”, a spus ea conform sursei menționate m,ai sus.

Foto: Shutterstock

  • O femeie s-a căsătorit cu fiul său adoptiv, mai tânăr decât ea cu 31 de ani! De ce a luat această decizie

related posts

Modifică setările cookies