Pamela Anderson, înlocuită de Jon Peters cu o actriță de 34 de ani. Cineastul s-a logodit cu noua iubită


La nici 3 săptămâni de la despărțirea de Pamela Anderson, Jon Peters a fost primit în brațele actriței de 34 de ani Julia Faye West.


Deși este iubirea sa din tinerețe, Jon Peters (74 de ani) nu a rezistat lângă Pamela Anderson decât 12 zile. Cei doi și-au spus „adio” prin SMS, înainte de a-și oficializa căsătoria.

La nici 3 săptămâni de atunci, cineastul s-a logodit cu altă actriță, mult mai tânără decât Pamela, scrie Us Weekly. Julia Faye West are 34 de ani și are la activ două divorțuri. Ultimul ei soț, producătorul de film Steven Jay Bernheim, a fost nevoit să accepte cererea de divorț pe care actrița a depus-o la tribunal în 10 august 2017.

Julia Faye West are un băiat dintr-o relație anterioară, pe care îl crește în Los Angeles.

Citește și: Ce-a fost și ce-a ajuns. Pamela Anderson, părăsită prin SMS

 

FOTO: Profimediaimages.ro

Pamela Anderson, despărțire cu scandal

Pamela Anderson și Jon Peters s-au despărțit cu scandal după doar 12 zile de la cununia din Malibu. Fiecare i-a reproșat câte ceva celuilalt. Peters a fost cel care i-a trimis un mesaj de „adio” emoționant.

„Am realizat că la 74 de ani am nevoie doar de o viață liniștită, nu de o aventură internațională. De aceea, cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face este ca eu să plec pentru câteva zile și, poate, ai și tu nevoie să te întorci în Canada. Lumea știe că am făcut-o și cred că acum trebuie să mergem pe drumuri separate. Sper că mă vei putea ierta”.

Pamela i-a răspuns că îl iartă și a început un șir nesfârșit de postări pe Instagram, în care își plângea de milă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Pamela Anderson: „Nu am nevoie de nimeni să-mi plătească facturile”

După ce Page Six a publicat o declarație controversată a cineastului, potrivit căreia Jon Peters s-a plâns că a fost luat de soț din interes, Pamela Anderson a oferit o replică.

„Nu am nevoie de nimeni să-mi plătească facturile. Dețin o casă de 10 milioane de dolari în Malibu, care a fost închiriată pentru aproape doi ani deja și pentru următorii 3 până la 5 ani, în schimbul a 40.000 de dolari pe lună. Această sumă acoperă toate facturile și cheltuielile mele”, a declarat Pamela pentru ladysmithchronicle.com.

Fotogafii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Miliția Modei: Costi Diță despre Pamela Anderson

  • Pamela Anderson, înlocuită de Jon Peters cu o actriță de 34 de ani. Cineastul s-a logodit cu noua iubită

related posts

Modifică setările cookies