Ipostaza incendiară în care s-a pozat Andreea Bănică, pe plajă: „Toata viata mi-am dorit sa fiu Pamela Anderson!”


Andreea Bănică a încins imaginația fanilor din mediul online, după ce a postat o fotografie îndrăzneață, la malul mării. În ciuda faptului că este complimentată în fiecare zi pentru aspectul său, artista a recunoscut că, întotdeauna, și-a dorit să arate precum Pamela Anderson.


Andreea Bănică este considerată una dintre cele mai frumoase și mai atrăgătoare persoane publice din țara noastră, lucru ce se vede și din comentariile pe care le primește, în fiecare zi, pe rețelele de socializare. 

În urmă cu puțin timp, aceasta a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie care a adus și mai multă apreciere. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare verde, dar care îi lasă picioarele la vedere și purtând o pereche de ochelari de soare, artista a mărturisit că și-ar fi dorit să arate precum actrița canadiană. 

După ce a recunoscut că Pamela este o femeie atrăgătoare, în glumă, aceasta a mai menționat faptul că și soțului ei i-ar fi plăcut acest lucru, însă fanii s-au grăbit să o asigure că arată chiar mult mai bine decât Pamela.

„Toata viata mi-am dorit sa fiu Pamela Anderson! Sincer, cred ca si @lucianmitrea avea filmele lui cu ea”, a scris solista, pe rețelele de socializare.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Andreea Bănică s-a fotografiat în costum de baie, precizând că este „reclama unui corp neatins de bisturiu până azi”. Artista este foarte mândră de felul în care arată, deoarece a fost gravidă de două ori, ambele sarcini apărând după vârsta de 30 de ani, lucru ce poate reprezenta o provocare în revenirea la formele inițiale. 

„Gurile rele vor spune: «vai, uite cum îi sar sânii», ceea ce este normal și natural! «Uite cum e, cum nu e». Nu îmi pasă decât de cum mă simt eu în corpul meu azi! Restul nu contează”, a transmis aceasta, la acea vreme.

SURSA FOTO: Instagram I iamandreeabanica

VEZI ȘI VIDEO

  • Ipostaza incendiară în care s-a pozat Andreea Bănică, pe plajă: „Toata viata mi-am dorit sa fiu Pamela Anderson!”

related posts

Modifică setările cookies