Andreea Bănică a stârnit revoltă în mediul online

Cântăreața a devenit ținta criticilor în mediul online, după ce a publicat pe internet o fotografie în care este în „costumul Evei”, pe masa kinetoterapeutului. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Gestul vedetei a stârnit val de reacții acide pe Internet. Deși intenția ei nu a fost să supere pe nimeni, urmăritorii săi au părut extrem de deranjați de felul în care Andreea Bănică a apărut în mediul online.

„Eu n-am nimic cu nimeni în general, dar dacă mergi la medic unde se presupune că te expui goală sau aproape goală de ce ai pune pe Instagram așa ceva?”, a sesizat o persoană pe internet, după ce a văzut-o pe Andreea Bănică în toată splendoarea.

Mai mult, avalanșa de comentarii a continuat: „Trebuie să rămâi relevant cumva. Social Media e un instrument de vânzare, când nu mai ai ce să vinzi, te vinzi pe tine”, a continuat altcineva.

„Păi ce te miri, nu mai au absolut nicio rușine (…)”, a mai spus o utilizatoare Facebook.

Andreea Bănică se confruntă cu dureri de spate: „Iar am ajuns cu durerile mele de spate la fizioterapie!”, a punctat artista.

Deși postarea ei avea intenția să le prezinte interauților beneficiile fizioterapiei, oamenii din comunitatea ei au pus-o la zid.

Sursă foto: Instagram