Andreea Bănică face bani frumoși din muzică, dar și din afacerile pe care le are împreună cu soțul ei, iar acest lucru le permite să își satisfacă toate plăcerile. Cei doi și-au dorit o casă mai mare, iar visul le-a devenit realitate.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea și-au construit o casă de vis, de care se bucură împreună cu cei doi copii ai lor. După multă muncă și după anumite probleme pe care le-au întâmpinat, cei doi soți au reușit să se declare mulțumiți de munca lor.

Artista nu a arătat prea mult din locuința în care s-a mutat, dar fanii au putut vedea cum arată, prin intermediul story-urilor pe care le-a făcut. Locuința este luminoasă, spațioasă, în culori neutre, iar fanii și-au dat seama, pe loc, cât este de confortabilă.

Pe lângă rafinamentul cu care și-a amenajat locuința, Andreea Bănică a ales să lucreze cu producători români, fiind încântată atât de rezultat, cât și de calitatea produselor.

„Masa din lemn masiv cu scaunele din living, toate sunt făcute pe comandă, pe gustul și nevoile noastre. Am optat să lucrez cu producătorii romani pe care îi susțin mult, apreciez calitatea materialelor și finisajele lor de multe ori peste producătoriii externi.

Sper că de acum înainte să pot găsi produse românești care să împlinească nevoia noastră și să terminam în sfârșit toată casa. Mai avem de căutat tablouri, masa de cafea din livingul mare, veioze, oglinzi, decorațiuni care să întregească designul”, a explicat Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.

 

 Sursa foto: Instagram