Andreea Bănică suferă de diastază abdominală

Artista a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă și a împărtășit cu prietenii ei de pe Instagram prin ce schimbări trece corpul ei și cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Andreea Bănică a dezvăluit că, inițial, a încercat că își rezolve problema prin dietă și sport, însă nu a dat roade. Pentru că nu a găsit o soluție, artista a ajuns pe mâna unui specialist.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor ”, a spus Andreea Bănică, pe Instagram.

În urma unui control medical, vedeta a fost diagnosticată cu diastază abdominală, o boală care apare cel mai des în cazul femeilor care au născut și cu care s-a ales și artista, fiind mamă a doi copii.

Momentan, Andreea Bănică nu vrea să recurgă la operație pentru a-și rezolva problema, chiar dacă o deranjează vizual și se simte mereu balonată.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând”, a mai povestit cântăreața.

Sursă foto: Instagram