Pamela Anderson mai vrea să ajungă în fața altarului măcar o dată: „Am fost măritată doar de 3 ori”


Viața ei e ca un carusel, uneori scăpat de sub control, dar încă o trăiește la maximum. Pamela Anderson a dezvăluit că ar mai vrea să se mărite „măcar o dată”.


Trei bărbați au dus-o în fața altarului, iar al patrulea era cât pe ce, dar nu consideră că e de ajuns. Pamela Anderson a dezvăluit că mai e loc de o încercare, după 4 mariaje ratate și o relație care a durat doar 12 zile.

La 52 de ani, legendara actriță și fotomodel le-a spus jurnaliștilor de la The New York Times că ar mai vrea să ajungă în fața altarului măcar o dată.

Absolut! Doar o dată. Doar o dată, te rog, Doamne. Doar o singură dată!”, a mărturisit ea.

Pamela a risipit cu această ocazie un mit care s-a rostogolit în mediul online. Conform actriței, ea nu a fost măritată de 5 ori, cum s-a scris peste tot.

Am fost măritată de 3 ori. Oamenii cred că am fost căsătorită de 5 ori. Nu știu de ce. Am fost măritată cu Tommy Lee, am fost măritată cu Bob (Kid Rock – n.red.) și cu Rick (Salomon – n.red.). Asta-i tot. Trei căsnicii. Știu că e mult, dar e mai puțin de 5”, a chicotit Pamela.

Citește șiPamela Anderson, înlocuită de Jon Peters cu o actriță de 34 de ani. Cineastul s-a logodit cu noua iubită

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Tehnic, nu are dreptate. Pamela a fost căsătorită de 4 ori, deoarece lui Rick Salomon i-a spus DA de două ori. În octombrie 2007, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, în cadrul unei ceremonii restrânse. Două luni mai târziu s-au despărțit, iar în februarie 2008, ea a depus cerere pentru anularea căsătoriei.

În ianuarie 2014, Pamela a anunțat că se recăsătorește cu Rick Salomon, căruia îi declara iubirea. Ceremonia a avut loc spre sfârșitul anului, însă a fost una cu ghinion. În februarie 2015 a depus actele de divorț, iar în aprilie 2015 era din nou o femeie singură.

În ianuarie 2020 a anunțat că a solicitat un permis de căsătorie în Malibu pentru a se mărita cu producătorul de film Jon Peters. Totul părea în ordine, iar cei doi se pregăteau de nuntă. Însă, la 12 zile după depunerea documentelor, cei doi s-au despărțit cu scandal. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Pamela Anderson mai vrea să ajungă în fața altarului măcar o dată: „Am fost măritată doar de 3 ori”

related posts

Modifică setările cookies