Povești de iubire: Irina Rimes și David  Goldcher: "Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea să fac dragoste cu iubitul meu"


Irina Rimes este foarte îndrăgostită de David Goldcher, vorbește tot mai mult de el și își vede viitorul alături de acesta. 


Într-un podcast semnat de Damian Drăghici, Irina a vorbit sincer despre povestea ei:

“Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”.

 

Iubitul Irinei este născut în Franța, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este foarte îndrăgostit de Irina. Artista a ales să locuiască alături de el în pandemie, după ce și-au închirat împreună un apartament în Franța. Într-un Instastory, artista scria:

"După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată aşa! Are o grădină foarte drăguţă. Vă ţin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie.”

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE

FOTO: IRINA RIMES FACEBOOK/INSTAGRAM

  • Povești de iubire: Irina Rimes și David  Goldcher: Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea să fac dragoste cu iubitul meu

related posts

Modifică setările cookies