Prima reacție a fiicei lui Edith Gonzalez, după moartea mamei sale: „Mama a fost o ființă extraordinară”


Singurul copil al celebrei actrițe de telenovele Edith Gonzalez, fiica sa Constanza, a scris o scrisoare emoționantă despre mama ei.


Adolescenta Constanza, care va împlini 15 ani în luna august a acestui an, a transmis un mesaj plin de emoție prin intermediul fratelui actriței. Victor Manuel Gonzalez, care a fost invitat într-o emisiune televizată din Mexic, a citit scrisoarea fetei, în direct.

Mama mea a fost o ființă extraordiară și o mamă excelentă. Ea nu a folosit munca ei drept scuză pentru a nu fi. Când eram copil îmi amintesc că, indiferent cât de târziu sau cât de obosită venea de la serviciu, mă săruta, iar în ziua următoare nu se plângea niciodată că o trezeam la 6 dimineața ca să ne jucăm”, spune Constanza în scrisoarea ei.

Citește și: (VIDEO) Imagini de colecție cu Edith Gonzalez în Inimă de țigan. Actrița a jucat în serialul difuzat de PRO TV

După o scurt pauză, Victor Manuel Gonzalez a continuat să citească mesajul fiicei actriței.

„În același timp, ea nu a profitat de rolul de mamă bună pentru a nu-și face treaba bine. Îmi amintesc că îmi spunea: O scrisoare de demisie din partea unui actor este exact ca moartea. Iubea să învețe lucruri noi, oricând mergeam în călătorii ea era cel mai bun ghid turistic; dacă nu știa ceva, întreba și învăța. Ea mi-a arătat lumea, Egiptul, Galapagos, Parisul, Londra, Cambodgia, Vietnamul, India, Peru, Columbia, Canada, Madridul, ca să menționez doar câteva destinații și, firește, tot Mexicul”, mai spune Constanza.

Citește și: Scrisoarea emoționantă pe care Edith Gonzalez i-a lăsat-o fiicei ei. „Fetiţa mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea...”

„Când aveam 4 ani, mama mea s-a dus în Cambodgia ca să filmeze Dona Barbara, o nouă telenovelă. Și ea a fost Dona Barbara, cea mai bună Dona Barbara din câte puteau exista. Mamă, Dona Barbara a fost un caracter puternic, independent și macho, dar mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care ești tu, pentru că Dona Barbara a privit lumea cu ură, dar tu ai făcut-o cu iubire. Te iubesc, mamă”, a mai scris fiica actriței Edith Gonzalez.

Citește și: Viața secretă a actriței Edith Gonzalez: a făcut copil cu un politician însurat, apoi s-a măritat cu alt bărbat

Edith Gonzalez, copil cu un bărbat însurat

Constanza este fiica actriței cu un politician cunoscut în Mexic. Santiago Creel era căsătorit la vremea aceea. Inițial, acesta nu și-a recunoscut fiica, iar Edith a crescut-o singură. La patru ani de la nașterea fetei, Santiago Creel și-a asumat public că este tatăl tinerei Constanza.

  • Prima reacție a fiicei lui Edith Gonzalez, după moartea mamei sale: „Mama a fost o ființă extraordinară”

related posts

Modifică setările cookies