(VIDEO) Imagini de colecție cu Edith Gonzalez în Inimă de țigan. Actrița a jucat în serialul difuzat de PRO TV


Actrița mexicană Edith Gonzalez a avut o apariție senzațională în două episoade ale cunoscutului serial Inimă de țigan, transmis mai întâi de Acasă TV, apoi de PRO TV.


În primăvara anului 2007, când filmările la serialul românesc erau în toi, actrița Edith Gonzalez a acceptat să joace în Inimă de țigan alături de actorii români. Edith Gonzalez, pe atunci în vârf de carieră, a venit la studiourile din Buftea pentru a se acomoda cu scenariul.

Actrița mexicană a fost distribuită în episoadele 34 și 35 ale serialului, spre deliciul telespectatorilor. Edith Gonzalez a interpretat rolul unei producătoare de televiziune care vine în România să realizeze un reportaj despre comunitatea țigănească. Diana de Aragón a fost vrăjită de obiceiurile țigănești ale Șatrei și impresionată de poveștile tragice ale femeilor de aici.

În episodul 34, Diana le dezvăluie membrilor familiei Fieraru motivul pentru care a venit în România. Vezi video de la minutul 45!

Pe măsură ce ajunge să-i cunoască mai bine, Diana de Aragón află povestea tristă a Izaurei (Giulia Pahomi), a cărei fetiță, nedorită de tatăl biologic, este bolnavă de astm. Cu ochii în lacrimi, jurnalista mexicană îi spune lui Aurică Fieraru că vrea să o adopte pe fetița bolnavă.

Vezi mai jos ce răspuns a primit! (de la minutul 17.30).

Cele două episoade au fost difuzate prima dată de Acasă TV, la 20 decembrie 2007. 

Citește și: A murit Edith Gonzalez! La doar 54 de ani, actrița a pierdut lupta împotriva cancerului

Edith Gonzalez, primire de gală în România

Actrița mexicană s-a aflat pentru prima dată în România în acel an. Ea avut ocazia să-i cunoască pe actorii români care au jucat în telenovelă. Edith Gonzalez a fost îmbrățișată de toți pe platoul de filmare și s-a împrietenit repede cu actorii români.

Vezi GALERIA FOTO de la sfârșitul articolului!

Citește și: Viața secretă a actriței Edith Gonzalez: a făcut copil cu un politician însurat, apoi s-a măritat cu alt bărbat

În scenele în care a jucat, Edith Gonzalez a trebuit să lăcrimeze, însă nu a avut nevoie de crème speciale. Actrița a fost puternic impresionată de poveste și a plâns natural. Deși scenariul nu prevedea acest lucru, actrițele Carmen Tănase, Florina Cercel și Doinița Oancea au plâns și ele, cot la cot cu Edith Gonzalez, impresionate de naturalețea actriței mexicane.

Edith Gonzalez: „M-a strâns în brațe foarte tare”

Actrița mexicană a dezvăluit atunci că rolul scris special pentru ea i-a adus aminte de o întâmplare petrecută în adolescența ei. 

„Când aveam 15 ani m-a impresionat foarte mult o fetiță de 3 ani din Guatemala, părăsită de mama ei. Am ajuns la un orfelinat, unde erau ea și frățiorul ei, și, când am intrat, m-a strâns în brațe foarte tare. Timp de două ore cât am stat acolo nu s-a dezlipit de mine”, a dezvăluit Edith Gonzalez.

  • (VIDEO) Imagini de colecție cu Edith Gonzalez în Inimă de țigan. Actrița a jucat în serialul difuzat de PRO TV

related posts

Modifică setările cookies