Prima reacție a lui Săndel Bălan despre relația fiicei sale, Andreea Bălan, cu Victor Cornea: „Îi spun fiicei mele doar atât”


Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni. Dacă solista i-a cunoscut deja părinții tenismenului, ei bine, Săndel Bălan nu și-a cunoscut ginerele.


Relația Andreei Bălan cu Victor Cornea evoluează destul de rapid, cei doi s-au mutat deja împreună, după doar câteva luni de relație.

Dacă Andreea Bălan a avut deja ocazia să-i cunoască pe părinții tenismenului, nu putem spune același lucru și despre Victor Cornea, care încă nu l-a cunoscut pe tatăl artistei.

Săndel Bălan a făcut primele declarații, chiar dacă încă nu l-a cunoscut pe partenerul fiicei sale.

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: ‘Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!. Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez”, declara Săndel Bălan, în urmă cu ceva vreme, conform celor de la Playtech.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

  • Prima reacție a lui Săndel Bălan despre relația fiicei sale, Andreea Bălan, cu Victor Cornea: „Îi spun fiicei mele doar atât”

related posts

Modifică setările cookies