De curând, Andreea Bălan a vorbit despre nunta cu Victor Cornea, bărbatul care, susține ea, a învățat-o ce înseamnă iubirea adevărată și necondiționată. Artista este mai fericită ca niciodată și mărturisește că niciodată nu a simțit iubirea atât de profund.

La scurt timp după ce s-a spus că Andreea Bălan și Victor Cornea s-ar fi căsătorit, deoarece aceasta a apărut cu numele de familie al acestuia pe o legitimație, artista a elucidate misterul.

Fosta soție a lui George Burcea a mărturisit că nu este o femeie măritată, mai ales pentru că abia a primit certificatul de divorț, după ani de procese cu actorul care i-a dăruit două fetițe. De asemenea, după ce a trecut printr-un divorț eșuat, artista a ajuns la concluzia că iubirea adevărată este cea care contează cu adevărat și nu căsătoria.

 „Încă nu. Abia am primit certificatul de divorț. A durat ceva. Să respir. Nu cred că asta este important”, a mărturisit aceasta, pentru un post de televiziune.

De când a început relația cu Victor Cornea, Andreea Bălan este toată un zâmbet și susține că iubirea adevărată de care are parte acum a venit abia după ce a învățat să se accepte și să se iubească așa cum este ea.  

„Cel mai frumos sentiment din Univers este iubirea. Cu toții căutăm iubirea. Trecem prin experiențe neplăcute, ca să învățăm să ne iubim pe noi. După ce ne iubim noi pe noi, abia apoi reușim să atragem persoane care să ne iubească. Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”, a mai spus artista.

Andreea Bălan mai are încă un motiv de bucurie, întrucât, cele două fiice ale sale s-au atașat extrem de repede de Victor Cornea, iar sportivul se comportă cu ele cu multă dragoste.


Sursa foto: Instagram