Roxana Ciuhulescu: "Ana Dobrovie ne-a arătat de la început semnul internațional cu degetul din mijloc"


După fiecare ediție a show-ului  ”Survivor România”, aventura continuă la ”Survivor: Extrashow”, unde Zanni este gazda emisiunii.


După ce Roxana Ciuhulescu a ajuns în țară în urma eliminării din cauza problemelor de sănătate, Zanni a avut-o ca invitat special și a aflat cum a fost experiența acesteia în cadrul show-ului.
 
Roxana a povestit că i-a fost greu din cauza faptului că a suferit de foame și a mâncat prea multă nucă de cocos nepreparată, aliment care i-a afectat stomacul serios.
 
Tot lui Zannidache i-a povestit însă și despre lucruri mai puțin știute din cele două tabere. Astfel, a făcut dezvăluiri despre Ana Dobovie, tânăra din tabăra Războinicilor care se pare că a supărat mulți concurenți:
 
"Ana, s-a văzut mereu că era ea și echipa, mereu era afară și cu ceva de comentat, fiecare pădure are uscăturile ei, a fost prima avertizată să tacă din gură pentru că ne-a arătat semnul internațional cu degetul din mijloc, a fost prima competiție, moment în care le-am bătut obrazul și le-am explicat Războnicilor că nu se face așa."

Războinica Ana Dobrovie a impresionat  și din alte puncte de vedere. Încă de la prima apariție, a fascinat cu un costum de baie animal print, care i-a scos în evidență formele perfecte.
 
Ana Dobrovie are 30 de ani, este dansatoare și coregraf și își dorește să devină "Survivor"-ul câștigător. 

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Miercuri, joi și vineri puteți vedea Survivor ExtraShow pe Pro2

FOTO:  INSTAGRAM ROXANA CIUHULESCU 

             CAPTURĂ EMISIUNE SURVIVOR/ SURVIVOR EXTRASHOW

Vezi și video:

  • Roxana Ciuhulescu: Ana Dobrovie ne-a arătat de la început semnul internațional cu degetul din mijloc

related posts

Modifică setările cookies