Salman Khan, la un pas de închisoare? Ce spune Iulia Vântur despre problemele iubitului ei? 


Salman Khan are probleme destul de serioase.
 
 
 


Potrivit cancan.ro, Poliția din Chandigarh i-a convocat pe actor, pe sora sa şi pe alte șase persoane, în urma unei plângeri de înșelăciune depuse de un afacerist din India. 
 
Pe scurt, Salman Khan anunţa, în urmă cu câteva luni, că a intrat în lumea afacerilor în industria de bijuterii. Mai târziu însă, același Salman s-a trezit cu acuzații de înșelătorie și a fost acuzat că nu ar fi respectat promisiunile pe care le-ar fi făcut.
 
Arun Gupta, investitorul care a adus acuzațiile, a spus că angajamentele de promovare nu au fost îndeplinite, iar, pe lângă acest lucru, nici bunurile nu i-ar fi fost livrate pentru magazinul său de bijuterii. El a mai spus că a contactat în mod repetat oficialii companiei, dar aceștia au refuzat să își respecte promisiunile. 
 
Potrivit cancan.ro, declarația investitorului s-a încheiat cu fraza: „Am dori, de asemenea, să clarificăm faptul că Alvira Khan şi ceilalţi reprezentanţi ai Fundaţiei au susținut întotdeauna extrem de mult partenerii lor și îi vom ține întotdeauna cu mare stimă.”
 
 
Întrebată de jurnaliștii cancan.ro ce părere are despre informaţiile apărute, Iulia Vântur a spus: „Dacă ei au clarificat situaţia oficial, legal, este de ajuns”.

 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE EXCLUSIVE:

  • Salman Khan, la un pas de închisoare? Ce spune Iulia Vântur despre problemele iubitului ei? 

related posts

Modifică setările cookies