Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, primele declarații despre accidentul de mașină în care a distrus bolidul de 80.000 de euro


Sarah Dumitrescu, Fiica Anamariei Prodan, a fost implicată într-un accident rutier, care a rezultat în distrugerea bolidului său de 80.000 de euro. Iar acum, la câțiva ani după incident, fiica impresarei a oferit primele detalii despre acesta.


Pasionată de mașini, Sarah Dumitrescu a dezvăluit că a primit la majorat un bolid alb, în valoare de 80.000 de euro, care a fost făcut praf în urmă unui accident de circulație petrecut în SUA. Deși s-a întâmplat în urma cu câțiva ani, fiica impresarei a oferit acum câteva informații despre accidentul care a îngrijorat-o teribil pe mama ei:

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Acum am un Range Rover în America şi aştept să-l aduc aici.  Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei. Îmi doresc un BMW I8, de când sunt mică îmi doresc. Mama e puţin panicată, crede că e prea rapidă pentru mine. Altă maşină pe care mi-o doresc o are mama, un Ferrari. Bine, pot să iau de la ea…dar eu, personal, un I8".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, primele declarații despre accidentul de mașină în care a distrus bolidul de 80.000 de euro

related posts

Modifică setările cookies