Fără machiaj ostentativ și cu părul strâns în coadă. Cum arată Sarah Dumitrescu pe terenul de baschet 


Sarah Dumitrescu, jucătoare de baschet în echipa Sepsi, nu mai are părul blond, aşa cum ne-a obişnuit. Fiica impresarei Anamaria Prodan a apărut altfel decât o ştiam la cel mai recent meci, care a fost și câștigător. Echipa ei s-a calificat în Euroleague.


Cu această ocazie, Anamaria Prodan a publicat pe pagina sa de socializare două imagini în care fiica ei se bucură de victorie. Sarah Dumitrescu are părul închis la culoare și nu este machiată. Se pare că ea a recurs doar la procedura „extensii de gene”. 

„Fericirea are chipul tău copilul meu de vis @sarahh”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginilor.

Sarah Dumitrescu, primire specială la Sepsi Sfântu Gheorghe!

Sarah Dumitrescu, în vârstă de 23 de ani, s-a alăturat echipei Sepsi-SIC în august 2023. Când a sosit la Sfântu Gheorghe, colegele de la Sepsi au aşteptat-o pe Sarah cu un buchet de flori şi cu un tort cu numele echipei la care va evolua fiica Anamariei Prodan.

„În sezonul precedent, Sarah a trecut printr-o perioadă de reabilitare, deoarece a suferit o accidentare gravă la genunchi în timpul antrenamentelor echipei naționale a României. Înainte de aceasta, a jucat pentru echipa universitară California Polytechnic State din SUA, care a participat în Campionatul NCAA, cel mai prestigios nivel universitar american. A evoluat în total în 23 de meciuri, reușind să adune 62 de puncte și 77 de recuperări. În Statele Unite, a mai fost componentă a echipei universitare Mississippi în perioada 2019-2021, precum și jucătoare la Academia IMG”, se menționează pe pagina oficială a echipei. 

 
Sursă foto: Instagram/ anamariaprodanreghecampf
 
Vezi și: 
 
  • Fără machiaj ostentativ și cu părul strâns în coadă. Cum arată Sarah Dumitrescu pe terenul de baschet 

related posts

Modifică setările cookies