Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbizul românesc, cei doi fiind căsătoriți timp de 16 ani. În urma relației de iubire a rezultat singurul fiu al impresarei, Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut și sub alintul „Bebeto”.

După 16 ani de relație, Laurențiu Reghecampf a decis să o părăsească pe Anamaria Prodan pentru o altă femeie. Corina Caciuc este tânăra brunetă care i-a luat mințile antrenorului de fotbal și care i-a oferit doi copii, aceștia formând acum o familie.

Cu toate că fiecare și-a văzut de drumul lui în viață, în ultimii doi ani au apărut zeci de articole în presă, în care Anamaria îl condamna pe fotbalist pentru neglijența de care ar fi dat dovadă cu privire la creșterea fiului lor. Mai mult decât atât, la un moment dat, aceasta chiar l-a acuzat pe Reghecampf că i-ar fi furat banii și mașinile.

Acum însă, lucrurile stau diferit. Impresara a declarat că a îngropat securea războiului cu fostul ei soț și că certurile au continuat atât de mult timp din cauza unor oameni din anturajul lor, care i-au influențat să-și poarte pică:

„Am vorbit după foarte mulți ani cu Laurențiu Reghecampf la telefon și ne-am vorbit noi așa de toate și de toți și de tot ce s-a întâmplat. Știi de ce n-am reușit? (n.r. să vorbească în toată această perioadă). Pentru că au fost și sunt atât de mulți oameni în jurul nostru, oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta și despărțirea asta și căderea asta, chipurile, a acestui imperiu încât a trebuit să își dea seama după foarte mult timp de lucrul ăsta. Eu am realizat de foarte multă vreme și mi-am construit frumos lângă imperiul ăla încă unul și mai mare și frumos (...) Nu am fost împinși (n.r. către o despărțire). Când se termină ceva, se termină și aia e”, a declarat Anamaria Prodan potrivit SpyNews.

Sursă foto: Instagram