Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, iar acest lucru se datorează atât carierei sale, cât și a modului unic în care își exprimă fiecare gând pe care îl are. Aceasta, dacă din punct de vedere profesional are parte de reușite la care unii doar visează, pe plan personal nu a fost atât de norocoasă.

Impresara a fost căsătorită de două ori, până acum. Prima ei căsnicie a fost cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fiice: Rebeca și Sarah, iar a doua cu Laurențiu Reghecampf, din care a rezultat Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut de publicul larg drept Bebeto.

Dacă prima căsnicie s-a terminat într-un mod amiabil, a doua a avut parte de momente halucinante. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, după ce antrenorul de fotbal a început o relație extraconjungală cu Corina Caciuc. La acel moment, a izbucnit un adevărat scandal, care s-a lăsat chiar și cu o bătaie în plină stradă.

Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan,  susținând că aceasta ar fi folosit numele ei în mod necorespunzător și ar fi lansat acuzații grave care i-ar afecta reputația publică. Impresara nu pare deloc speriată de procesul în care este implicată, ba din contră, declară faptul că actuala lui Reghecampf ar trebui să fie concentrată pe propriul ei trecut:

„Cât despre faptul că m-a dat în judecată Caciuc...trebuie să dea în judecată și trecutul, că ăla nu ne iartă, îl cărăm după noi toată viața, iar când toată România și tot mapamondul vede videoclipuri și povețe, mai du-te și tu pe la șocală, mai împacă-te cu părinții. De ce să ne supărăm. Ne supărăm pe trecut? Nu eu i-am dat meseria, nu eu i-am ales reputația sau fotografiile ori vestimentația din cluburile de noapte", a declarat Anamaria Prodan.

La ultimul termen de judecată, Corina Caciuc nu s-a prezentat deoarece era plecată din țară.

Sursă foto: Instagram