Schimbare de look pentru Bianca Drăgușanu. La ce truc a apelat vedeta pentru a-și schimba coafura


Bianca Drăgușanu apelează mereu la tot felul de trucuri pentru a-și schimba look-ul, unul dintre cele mai  folosite fiind extensiile de păr. 


Bianca Drăgușanu reușește să surprindă mereu cu schimbările de look la care apelează în mod constant. De curând, vedeta a postat câteva fotografii pe contul de Instagram în care apare cu o altă coafură.

Cu ajutorul extensiilor, Bianca Drăgușanu are acum părul mai scurt și roșcat. Așa cum era de așteptat, admiratorii au nu întârziat să aprecieze noua înfățisare, iar pozele ei au primit mii de inimioare. 

Fie că este vorba despre poze în ținute sexy sau despre clipuri amuzante, Bianca Drăgușanu este mereu în centrul atenției, iar cei peste 1 milion de urmăritori sunt la curent cu activitățile ei.

“Eu am contracte foarte bune din Instagramul meu și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo. Minim. Scris pe foaie, pentru care plătesc taxe. Când vine Black Friday fac și 20.000! Ați înțeles? Eu trebuie să am tot timpul Instastory!”, a spus Bianca Drăgușanu mai demult.

sursa foto: Instagram/Bianca Drăgușanu 

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

related posts

Modifică setările cookies