Și-au sărbătorit nunta de 71 de ori în 65 de țări


De câte ori și în câte moduri un cuplu poate să spună ”DA”? Alex și Lisa și-au dorit să răspundă la această întrebare și au pornit în aventura vieții lor. Așa au ajuns să se căsătoarească în pustiu, sub apă, pe plajă sau după ritualuri șamanice.


Povestea de dragoste dintre Alex și Lisa a început în adolescență, ambii fiind dintr-un mic orășel din Yorkshire (Anglia). S-au cunoscut în 2000, dar abia cinci ani mai târziu și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Au decis să vândă totul pentru a călători prin lume. 

Inițial și-au organizat o nuntă în ficare țară pe care au vizitat-o într-o călătorie de 2 ani. Apoi, aventura s-a întins pe 5 ani, ajungând la 65 de țări de pe 5 contintente și 71 de ceremonii. Cuplul a ales cele mai neobișnuite moduri în care doi oameni își pot spune ”Da”. Au mers în Africa și s-au căsătorit după obiceriurile tribului zulu, în Guatemala - după ritualuri șamanice, în Hawaii- în jurul delfinilor, etc. Cea de-a 71 nuntă au sărbătorit-o în Vietnam, după tradițiile locului. 

Printre cele mai spectaculoase a fost nunta din Mexic, sub apă. Imaginile lor au apărut în zeci de reviste de nuntă în multe țări ale lumii. În prezent cuplul este organizator de nunți și oferă sfaturi pentru cei care își doresc să le urmeze exemplul. 

Sursă foto: Instagram 2people1life

Vezi și: Masked Singer România - Ediția 2

  • Și-au sărbătorit nunta de 71 de ori în 65 de țări

related posts

Modifică setările cookies