Speak a mărturisit, recent, că Ștefania este cea care l-a făcut să își dorească să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, deoarece, până la ea, nu lua în considerare această variantă.

Cu toate că și-a dorit ca aceasta să spună „da” și s-a pregătit, pentru ca momentul să fie unul de neuitat, Speak a luat în considerare și cel mai rău scenariu. Artistul a luat în calcul și posibilitatea ca aceasta să refuze, după ce a spus că este „prima și ultima oară” când va face un asemenea gest.

Prin urmare, a discutat cu vânzătoarele de la magazinul de unde a achiziționat inelul, cerând să îl cumpere cu flexibilitate, pentru a-l putea aduce înapoi, în cazul în care Ștefania l-ar fi refuzat.

„Eu, în general, nu m-am văzut în ipostaza aia niciodată și de aia am zis că e prima și ultima oară. Dacă nu ieșea de data asta, «era pa, eu nu mai fac». Aveam în cap că ăsta e cel mai bun moment, ce să mai aștept…

Eu le-am zis la fetele alea, că, poate, le aduc inelul înapoi la magazin, era o șansă. Le-am spus că îl cumpăr cu flexibilitate, dacă era ceva, zicea nu, mai rău de atât cât să fie?”, a spus Speak, în cadrul unui podcast.

În cadrul aceluiași podcast, cei doi artiști au recunoscut de ce nu au făcut nicio pregătire de nuntă până acum. Speak și Ștefania au un program încărcat, iar proiectele pe care le au stabilite fiecare nu se desfășoară mereu simultan.

Prin urmare, nunta, care va avea loc în cele din urmă, va fi spontană, iar totul se va întâmpla de pe o zi pe alta.

 

Sursa foto: Instagram