De atunci, însă, cei doi nu prea au mai vorbit despre nuntă, semn că nu o aveau în plan prea curând, lucru ce, conform spuselor acestora, nu s-a schimbat.

Deși internauții mai curioși au înțeles că nunta nu reprezintă o prioritate pentru ei în aceste momente,  nu s-au oprit din a o întreba pe artistă despre inelul de logodnă pe care l-a primit. De multă vreme, aceasta nu mai poartă inelul, decât la ocazii speciale, lucru ce i-a contrariat pe mulți.

În cadrul unui podcast în care au fost invitați cei doi logodnici, Ștefania a mărturisit că motivul pentru care nu mai poartă inelul de logodnă este faptul că diamantele care îl alcătuiesc sunt de mici dimensiuni și cad în mod repetat.

În ciuda reparațiilor constante făcute de bijutier, acestea au continuat să cadă și, prin urmare, logodnica artistului a decis să îl poarte doar la ocazii speciale/

„Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine, e un inel foarte special și, de vreo șapte ori, l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale”, a dezvăluit Cristina Ștefania.

Cei doi au vorbit și despre nuntă și au mărturisit că nu știu când va avea loc marele eveniment, deoarece amândoi au programe extrem de încărcate, iar actele rezultate în urma cununiei civile nu reprezintă o prioritate pentru ei.

„Noi fierți cu actele alea nu prea suntem. Cred că asta e, de fapt, problema. Mi se pare că nunta e o petrecere și actele, în sine, la noi nu…”, au spus cei doi, Ștefania dezvăluind, totodată, că niciodată nu a fost genul de fată care să se vadă în rochia de mireasă.


Sursa foto: Instagram