Un bărbat și-a cerut iubita de soție, dăruindu-i cinci inele cu diamante. Care a fost reacția ei


Un bărbat din Statele Unite a devenit popular pe rețelele de socializare după ce și-a cerut iubita de soție cu cinci inele de logodnă, toate cu diamante. Gestul său a ajuns viral, încât a fost transmis și de postul american de televiziune CBS.


Will Hunn din Atlanta (Georgia) a scos din buzunat câteva sute de mii de dolari pentru o cerere în căsătorie de zile mari. După o plimbare cu elicopterul, acesta a aterizat în centrul orașului, unde Will a cerut-o de soție pe iubita lui Brittney Nichelle Miller, dăruindu-i cinci inele cu diamante. 

”Am crezut că știu ce este iubirea. Dar apoi ai apărut în viața mea. Tu m-ai ajutat să înțeleg că nu pot trăi fără tine. Vreau să-mi petrec restul vieții alături de tine. Britney Nichelle Miller, te vei căsători cu mine? Poți lua toate cele cinci inele sau poți alege doar unul”, i-a spus Will. 

Emoționată și surprinsă, Britney a spus ”Da”, alegând un singur inel. Supriza nu s-a încheiat aici. Cei doi s-au urcat înapoi în elicopter și au ajuns la o petrecere, unde îi așteptau toate rudele. 

Sursă foto: Instagram/ ichillwillfixit

PRO TV dă startul înscrierilor într-un show experiment cu totul special. Iubirea este o știință, așa că noi iți oferim formula științifică perfectă, ca să-ți întâlnești partenerul potrivit. Gata cu singurătatea! Găsește-ți jumătatea! Te poți înscrie accesând pagina http://inscrierishow.protv.ro/  sau apelând numărul de telefon 0751.121.806

 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Radu Constantin: Motivul pentru care și-ar părăsi iubita: ”Visez de 27 de ani la așa ceva”

 

  • Un bărbat și-a cerut iubita de soție, dăruindu-i cinci inele cu diamante. Care a fost reacția ei

related posts

Modifică setările cookies