Ce crede Adelina Pestrițu despre șpaga în hoteluri. Influencerița a fost tratată ca o regină în Sri Lanka


Adelina Pestrițu se află, de câteva zile, în Sri Lanka, unde explorează mai multe zone turistice. Influencerița din România a acceptat invitația unei companii aeriane din Turcia ca să facă promovare pentru această destinație. 


Influencer cunoscut la nivel internațional, cu peste 1,8 milioane de urmăritori, Adelina Pestrițu obișnuiește să răspundă la mesajele pe care le primește pe rețeaua de socializare Instagram. 

Entuziasmate de postările ei din vacanță, unele fane spun că și-ar dori să trăiască măcar o zi la fel ca ea. Altele îi dau sfaturi. „Ar fi un gest frumos sa le lași niște bănuți..la fiecare..cu siguranță ar avea nevoie pentru că e o țară săracă și faci o faptă bună”, i-a scris cineva, sugerând că trebuie să le dea șpagă angajaților de la hotel. 

Influencerița a venit imediat cu răspunsul: „Asta e de bun simț, nu aștept să mi-o spună cineva”.

Adelina Pestrițu a fost tratată ca o regină în vancanța din Sri Lanka. Într-o zi, ea a postat imagini de la piscină în care arată măsuța cu micul dejun apetisant. 

„Sunt impresionată de toate eforturile pe care le-au depus pentru a ne face să ne simțim bineveniți în țara lor. Oamenii sunt atât de amabili și drăguți. Sunt foarte încântată de alegerea pe care am facut-o cu această destinație. După câteva zile în care localnicii mi-au oferit toate bunătățile srilankeze, m-am oferit să le gătesc și eu o mâncare românească, respectiv ardei umpluți. S-au strâns cu toții în bucătărie și au asistat încântați la acest proces”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina de socializare. 

„Pentru mine Sri Lanka a devenit o țară de suflet unde mă voi întoarce oricând cu drag. Oamenii de aici sunt buni, ospitalieri și știu să-și prezinte atât de bine frumusețile locale. Ador să le descopăr cultura și tradițiile”, a mai adăugat ea. 

 

Sursă foto: Instagram/ Adelina Pestrițu 

  • Ce crede Adelina Pestrițu despre șpaga în hoteluri. Influencerița a fost tratată ca o regină în Sri Lanka

related posts

Modifică setările cookies