Adelina Pestrițu, imagini de poveste din Laponia! Vedeta a petrecut alături de soțul Virgil și fiica lor, Zenaida: „De vis peisajul și voi superbi!”


„Paradisul nu trebuie să fie neapărat tropical”, a scris Adelina Pestrițu în dreptul celor mai recente imagini pe care le-a postat pe Instagram. 


Vedeta a petrecut un Crăciun de poveste în Laponia, alături de cei mai importanți oameni din viața ei: soțul Virgil și fiica Zenaida.

Este al treilea an în care Adelina Pestrițu petrece Crăciunul în Țara lui Moș Crăciun.

Influencerul cu peste 1,8 milioane de urmăritori a postat mai multe imagini pe contul de socializare, iar fanii au fost de-a dreptul vrăjiți. 

Nu au lipsit plimbările cu sania trasă de câini Husky prin pădurea laponă, cu snowmobilul sau distracția de pe pârtie. Deși postează rar imagini cu chipul micuței Zenaida, Adelina a făcut o excepție de Crăciun.

„Zici că-l ții pe Virgil când era mic în brațe. Așa de mult seamănă fetița cu el”, a scris un utilizator.

Imaginile postate de brunetă pe contul de Instagram au adunat mii de aprecieri și sute de comentarii. (Swipe să vezi imaginile)

„Cel mai frumos cuplu de la noi din țară!”, „De vis peisajul și voi superbi!”, „O familie superbă!”, „O familie frumoasă într-un peisaj de basm!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea s-au căsătorit în iulie 2019. Cei doi au o fetiță, pe nume Zenaida Maria, care a împlinit 5 anișori în august.

Fotografii: Instagram @AdelinaPestritu

  • Adelina Pestrițu, imagini de poveste din Laponia! Vedeta a petrecut alături de soțul Virgil și fiica lor, Zenaida: „De vis peisajul și voi superbi!”

related posts

Modifică setările cookies