Adelina Pestrițu, greu de mulțumit: „Mâncarea mi se pare foarte proastă, indiferent de câte stele are restaurantul”Adelina Pestrițu a plecat la Viena, pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare din capitala Austriei. Imediat cum a ajuns, influencerița și-a povestit primele impresii. Se pare că după câteva ore petrecute în străinătate, Adelina a avut parte și de prima dezamăgire - nu i-a plăcut mâncarea de la restaurant. 


Adelina Pestrițu este adesea lăudată pentru gusturile ei rafinate, mai ales la capitolul modă. Influencerița și-a câștigat faima pe internet și chiar a fost desemnată „Best Romanian Influencer 2019” (Cel mai bun influencer din România). Prin prisma activității sale, tânăra de 36 de ani călătorește des și își organizează vacanțele în cele mai spectaculoase locuri de pe glob. 


Aflată la Viena, Adelina le-a făcut o mărturisire surprinzătoare fanilor ei: 

„Nu știu dacă doar eu am problema asta, dar sper că și alții. Oriunde aș călători în lume, indiferent de câte stele are restaurantul la care mănânc, mâncarea mi se pare foarte proastă. Și nu e neapărat proastă, cât nu e pe gustul meu. Nu îmi place! Orice aș comanda. Drept dovadă și o salată verde vine cu gust de turtă dulce”.  Adelina Pestrițu și-a câștigat popularitatea pe TikTok cu clipurile sale în care prezintă un comportament adecvat la restaurant. Întitulate „moda bunelor maniere”, filmulețele au adunat milioane de vizualizări.


@adelinapestritu #modabunelormaniere ♬ original sound - Adelina Pestritu
  • Adelina Pestrițu, greu de mulțumit: „Mâncarea mi se pare foarte proastă, indiferent de câte stele are restaurantul”

related posts

Modifică setările cookies