Deși Adelina Pestrițu a rămas însărcinată după nici un an de relație, între ea și Virgil Șteblea lucrurile nu s-a schimbat cu nimic, ba chiar au evoluat extrem de frumos. Cei doi au devenit un cuplu extrem de sudat, iar acest lucru se vede de fiecare dată când apar împreună.

Secretul relației dintre Adelina Pestrițu și soțul ei

Deși a decis să nu își mai expună viața personală atât de mult pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu trăiește la intensitate maximă alături de Zenaida și de soțul ei. Creatoarea de conținut se mândrește cu familia pe care o are și multe persoane visează să fie și ele atât de norocoase.

Recent, Adelina Pestrițu a vorbit despre secretul căsniciei cu Șteblea Virgil, care a devenit din ce în ce mai puternică, odată cu trecerea timpului. Fosta prezentatoare de televiziune a mărturisit că nu poate da un sfat în ceea ce privește dinamica unui cuplu, dar știe ce îi ajută pe ea și pe Virgil.

„Nu sunt cea mai bună la sfaturi, nici nu îmi place să dau sfaturi pe această temă, pentru că fiecare știe cum se simte mai bine. Dacă acea relație este potrivită pentru ea, e cam greu să dai sfaturi cuiva, dar important e să facem ceea ce simțim. Relația mea se bazează pe încredere și iubire”, a declarat Adelina Pestrițu, în cadrul unui interviu acordat pentru un site monden.

Adelina Pestrițu se lasă ghidată de iubire

În urmă cu ceva timp, Adelina Pestrițu a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre iubirea care domnește în familia ei. Vedeta a mărturisit că ea și Virgil au învățat cum trebuie să se comporte unul cu altul în timp, iar faptul că reușesc, chiar și după atâția ani, să se înțeleagă se datorează iubirii care există între ei.

„Nu am primit un manual de instructiuni pentru asta, dar am invatat in toti acesti ani ca iubirea e ghidul care iti arata intotdeauna drumul cel bun”, a scris Adelina, pe rețelele de socializare.

 

Sursa foto: Instagram