În acest weekend, a avut loc cea de-a 66-a gala a Premiilor Grammy, iar Taylor Swift a câștigat la două categorii: „cel mai bun album” și „cel mai bun album vocal pop”. Premiul „pentru cel mai bun album” a fost câștigat a patra oară, devenind singurul artist care a reușit această performanță.

După ce a fost desemnată, din nou, câștigătoare Taylor Swift și-a recompensate echipa pentru tot ajutorul pe care i l-au oferit. Cele 30 de persoane din echipa ei au primit, în total, cadouri în valoare de 160.000 de dolari, de la Cartier și Louis Vuitton.

Artista a cumpărat genți Cartier, din piele de vițel, în valoare de 2.100 de dolari fiecare, coliere din aur roz de 18K, de la același brand, în valoare de 2.500 de dolari per bijuterie. Mai mult decât atât, a achiziționat și genți de lux, fiecare geantă Louis Vuitton costând 2.900 de dolari.

În ceea ce privește bărbații din echipa ei, a cumpărat, pentru fiecare, câte o geantă Louis Vuitton, de 2.500 de dolari, dar și rucsacuri, în valoare de 3.300 de dolari, bagaje de călătorie care au costat 2.500 de dolari fiecare.

„Taylor face foarte multe pentru echipa ei și pentru colaboratorii apropiați. Echipa este unită și țin unii la alții. Taylor îi iubește și are grijă de ei ca de propria familie. Face foarte multe pentru ei. Este minunat să ai un șef, un colaborator, care se comportă așa cum oamenii”, au spus persoane apropiate artistei, conform Daily Mail.