Oana Roman nu a putut lăsa ca ziua de naștere a fiicei sale să treacă oricum și a decis să îi ofere un cadou extrem de frumos, care a făcut-o foarte fericită pe Isa. Cele două au plecat în Egipt, o destinație preferată de vedetă.

Mai mult decât atât, cu doar câteva zile înainte, Oana Roman i-a îndeplinit Isei o dorință pe care o avea de multă vreme. Aceasta i-a cumpărat un telefon, știind cât de mult își dorește unul, după ce telefonul pe care l-a avut s-a pierdut în aeroport.

„I-am făcut surpriză și i-am luat cadou de ziua ei un telefon. I-am spus că acesta este ultimul pe care îl iau. Sper să nu-l piardă”, a spus fosta soție a lui Marius Elisei, în mediul online, alături de o fotografie cu cadoul Isei.

„Azi a fost cea mai călduroasă zi. Cadou de ziua Isei... de obicei după masă mergeam în cameră, astăzi stăm la plajă...diseară i-am organizat o cină surpriză. Cadoul l-a primit când a venit aici căci n-am vrut să aștept să îi dau telefonul de abia astăzi”, a postat Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Seara, Isa a mai avut parte de încă o surpriză. Știind cât de mult îi place mâncarea japoneză, aceasta a făcut rezervare la un restaurant cu specificul respectiv, iar fiica ei a fost aniversată așa cum se cuvine.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman și-a făcut un tatuaj cu totul și cu totul special, de dragul fiicei sale. Aceasta și-a tatuat inițialele I și M, semnificând Isabela Maria.

Anul trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv. Între timp, fostul ei partener și-a făcut o nouă relație, dar Oana Roman l-a acuzat, de mai multe ori, de neglijență, fiind extrem de revoltată de faptul că acesta, susține ea, nu se interesează de fiica lor.

 

Sursa foto: Instagram