Oana Roman, despre iubirea vieții ei

Dacă toată lumea credea că Marius Elisei a fost marea dragoste a Oanei Roman, ei bine, nici vorbă. Fiica Mioarei Roman a recunoscut că fostul ei iubit, Cornel Păsat, a fost dragostea vieții sale.

Chiar dacă anii au trecut și ambii și-au refăcut viețile, cei doi s-au iubit timp de opt ani.

În 2007, relația dintre Oana Roman și Cornel Păsat s-a încheiat brusc, motivul ar fi fost faptul că bărbatul ar fi avut o aventură cu o prietenă comună, Bianca. Ulterior, Bianca a devenit soția lui Cornel Păsat.

Cu toate acestea, conform unor informații apărute în presă, susținute chiar de Marius Elisei, fostul soț al vedetei, se pare că cei doi s-au mai întâlnit și au o relație bazată pe respect, lucru destul de rar mai ales la cuplurile care au avut un final de relație tumultuos.

Întrebată de Anamaria Prodan dacă Păsat a fost iubirea vieții ei, Oana Roman a dat un răspuns surprinzător.

Anamaria Prodan: „ A fost Cornel Păsat iubirea vieții tale?'

Oana Roman: „Eu vreau să cred că iubirea vieții mele poate de acum încolo va apărea.'

Anamaria Prodan: „Până în momentul ăsta.'

Oana Roman: „Până în momentul ăsta, da.'

Anamaria Prodan: „L-ai căutat în foarte mulți bărbați de-a lungul anilor?'

Oana Roman: „Nu, eu nu am avut chestia asta niciodată. Eu am mai avut o relație în timpul liceului cu un coleg de-al meu cu care sunt prietenă și în ziua de astăzi. Am fost și la nunta lui. Am rămas în super relații. Eu cred că fiecare relație este diferită. Eu nu cred că ele se pot compara și nici nu cred că se pot exclude', a dezvăluit Oana Roman în podcastul Anamariei Prodan.

Oana Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei iubit:

„În 8 ani, n-am simțit nicio diferență de educație dintre mine și Cornel. Era un băiat foarte educat, cu extrem de mult bun-simț. Este un om care este foarte talentat, care și-a dorit mai mult decât orice să reușească în meseria lui, și-a făcut foarte bine meseria și cu o dedicare incredibilă și, mai ales, a fost dornic să învețe și să evolueze. Eu cred că doar trăind împreună, pentru el a fost important.

El a evoluat profesional. Când am mers prima dată în America împreună, toți banii pe care a reușit să îi strângă, el nu și-a cumpărat un vârf de ac și cu toți banii ăia a plătit bilete ca să putem să mergem să vadă spectacole, ca să învețe. Și-a dorit foarte mult', a precizat Oana.

Sursă foto: Instagram