Oana Roman l-a pus la zid pe Marius Elisei! Vedeta îl acuză că și-a abandonat fiica: „Nu mai merită titulatura de părinte”


Oana Roman a răbufnit din nou în mediul online, iar de data aceasta îl acuză pe Marius Elisei că își neglijează fiica, pe Isabela, de când s-au despărțit. Copleșită de situația dificilă prin care trece, vedeta a izbucnit în lacrimi chiar în fața urmăritorilor săi.


La începutul lunii septembrie, anul acesta, Oana Roman și Marius Elisei au pus capăt relației lor și s-au despărțit definitiv. Fostul vedetei și-a luat tot ce avea și a părăsit casa în care locuiau. La puțin timp după anunțul separării, acesta și-a refăcut viața, are acum o nouă relație și s-a mutat deja cu iubita sa.

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei nu este nici pe departe de a se încheia, mai ales că au împreună un copil, pe Isabela. Bărbatul i-a făcut cunoștință fiicei sale cu noua lui iubită, iar Oana Roman nu s-a putut abține de la acuzații. De curând, vedeta a susținut că fostul său partener nu se mai implică deloc în creșterea Isabelei, exclamând chiar faptul că a abandonat-o.

„Isa are luni sau marți oră la psiholog și miercuri oră de pictură, ambele în oraș și ambele la ora 16.30. E groaznic să vin din Pipera în oraș și apoi acasă la orele astea. În lipsa totală de ajutor din partea unui părinte, care e ca și cum nu ar exista deloc…

Și care NU se interesează și NU se implică absolut deloc în niciun fel în creșterea propriului copil. Și care NU mai merită titulatura de părinte, prefer să găsesc un șofer care să mă ajute cu drumurile astea că simt că mă lasă nervii în trafic”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Foto: Instagram

  • Oana Roman l-a pus la zid pe Marius Elisei! Vedeta îl acuză că și-a abandonat fiica: „Nu mai merită titulatura de părinte”

related posts

Modifică setările cookies