Vedetele care au dat startul sezonului estival. Cele mai hot apariții la plajă


E vară și vedetele din România au umplut deja Instagramul cu poze în costum de baie, spre încântarea fanilor. Inna face senzație cu cea mai recentă fotografie, în care poartă un costum alb, în două piese.


“Hei, sunt în Grecia”, a scris Inna pe pagina ei de Instagram. Cântăreața s-a fotografiat în bikini, cu un prosop pe cap, în camera de hotel, iar apoi a mai făcut câteva poze la piscină.

Sore a postat și ea de curând câteva imagini de la plajă: artista și-a etalat abdomenul tonifiat într-un costum de baie cu model animal print.

Ema Uta, make-up artista vedetelor, are mereu prilejul de a posta imagini în costum de baie, pentru că pleacă des în vacanțe exotice. 

Mădălina Ghenea face furori în ultima sa campanie publicitară pentru un brand de lenjerie intimă și costume de baie.

Andreea Bănică și-a delectat fanii cu corpul ei “neatins de bisturiu”. “ Aceasta nu este o reclamă la costume de baie ci mai degrabă reclamă unui corp neatins de bisturiu până azi cu două sarcini avute după vârsta de 30 de ani!”, scria vedeta pe Instagram.

Mandră de cum arată la 50+ este Anamaria Prodan, care este în cea mai bună formă fizică de până acum. “Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani,  să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi că în spatele calculatorului e ușor să scrii”, spunea de curând impresara pe Instagram.

Antonia a prins și ea câteva zile de plajă și ne-a arătat cât de bine îi stă în costum de baie.

Intră în GALERIA FOTO de mai jos să vezi mai multe imagini.

  • Vedetele care au dat startul sezonului estival. Cele mai hot apariții la plajă

related posts

Modifică setările cookies