Vica Blochina despre regretatul designer Răzvan Ciobanu: "Eu nu cred că Răzvan ar putea să zică sau să îmi reproșeze ceva".


Vica Blochina ne-a spus ce fel de relație a avut cu regretatul designer Răzvan Ciobanu, unul dintre prietenii ei, dar și cum se menține vedeta, de câte ori se cântărește, ce meniu are și ce fel de mamă este.  Vica Blochina are un corp de invidiat. În exclusivitate pentru Perfecte.ro, vedeta ne-a vorbit despre Răzvan Ciobanu, unul dintre prietenii ei, dar și cum se menține în formă.

Vica, obișnuiești să ții regim?

Toată viața mea, în momentul în care am greșit ceva, am mâncat o felie de pâine sau un cartof sau paste, m-am îngrășat pe loc.

 
Ai eliminat ceva anume din alimentația ta?

Când țin regim, nu mănânc deloc carbohidrați, o dată la trei luni, mă "porcesc" 3 zile, dar pun pe mine și se vede că mă îngraș, mă umflu imediat. Așa că fără carbohidrați, zahăr și alcool. Dulciuri nu mănânc deloc pentru că nu îmi plac.


Ce conține meniul tău într-o zi normală?

Dimineață beau doar cafea, nu mănânc,  la prânz iau o salată, iar seara, de obicei, mănânc brânză sau o salată și un pește.

 
Ești la greutatea ideală acum?

Nu! Eu niciodată nu sunt mulțumită și nu sunt la greutatea ideală, dar fac tot timpul masaj, cel puțin de două ori pe săptămână, fac sport, beau foarte multă apă.

 

Câte kilograme ai acum și la câte vrei să ajungi?

Nu știu câți bani am în bancă și câte kilograme am, nici câți bani am în portofel. Nu pot, niciodată! Mi-e frică să mă urc pe cântar, să nu mă demoralizez.

 
Există ceva anume de care nu te poți lipsi atunci când vine vorba de frumusețe?

Nu mă pot lipsi de fondul de ten și nu pot să stau fără sport. Fac și tratamente corporale, îmi plac împachetările cu alge marine, care mi se par foarte bune și pe care le fac mereu cu plăcere, fac și masaje și LPG. Pasta de dinți mi-o fac singură acasă, cremele de față, la fel, dar îmi și cumpăr dacă îmi place ceva anume, îmi curăț casa cu oțet…

 
Cum ești tu ca mamă pentru băiatul tău?

Sunt o mamă foarte strictă! Are voie să facă orice și nu are voie să mintă. Încă nu e cu fetele, e mai lejer, dar e cu sportul.

 
Cum îți place să te îmbraci?

Eu sunt clasică, am multe lucruri mulate în garderobă, maletele și egării negri sunt preferatele mele.

 

Vica ne-a spus și ce relație a avut cu regretatul designer Răzvan Ciobanu, unul dintre prietenii ei.

 
Ai fost prietenă bună cu Răzvan Ciobanu! Ai vreun regret în acest sens, în ceea ce îl privește?

Vizavi de Răzvan, nu am niciun regret! Știu că am fost o prietenă bună pentru el, și el pentru mine, la fel. Și știu că l-am ajutat cât am putut și chiar foarte mult. Eu nu cred că Răzvan ar putea să zică sau să îmi reproșeze ceva, cu siguranță nu! Știu că l-am ajutat cât am putut și foarte mult.

Îl visezi sau l-ai visat de când a murit?

Nu vreau să vorbesc despre vise, că și așa nu pot să dorm noaptea, crede-mă, mi-e frică de întuneric!


  • Vica Blochina despre regretatul designer Răzvan Ciobanu: Eu nu cred că Răzvan ar putea să zică sau să îmi reproșeze ceva .

related posts

Modifică setările cookies